Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Oakley Crossbril Airbrake Matte White Speed - Clear Lens

Oakley Crossbril Airbrake Matte White Speed - Clear Lens
Prijs: € 169,00
Merk: Oakley
Productcode: 18760
Beschikbaarheid: 1 - 3 Werkdagen
Aantal:  


betrouwbaar

Vragen?

Oakley Crossbril Airbrake Matte White Speed - Clear Lens

De Oakley Airbrake Crossbril is een revolutionaire motorcrossbril van Oakley waarbij je wel twee keer nadenkt alvorens een andere motocrossbril te kopen. Nog nooit eerder werd een bril zoals deze ontwikkelt in de sport. De Airbrake is de nieuwe norm voor bescherming en is voorzien van de Oakley Switchlock ™ Technology, het geheim om snel en makkelijk een lens te veranderen. Het gezichtsveld is breed, comfort is geweldig en de prestatie laat andere brillen simpelweg achter op een 2e plaats. Oakley Airbrake crossbril, de toekomst onder de crossbrillen.

Kenmerken Oakley Airbrake Crossbril:

 • Flexibiliteit en duurzaamheid
  De polymeren in het thermoplastische urethaan crossbrillen chassis zijn geproduceerd voor hoge duurzaamheid en extreem veel flexibiliteit. Dit resulteert in extra bescherming tijdens impact, maar zorgt tegelijkertijd ervoor dat bescherming tegen UV behouden blijft, aanslaan voorkomen wordt en dat de mx bril nauwkeurig op het gezicht aansluit.
   
 • Bescherming
  De Airbrake komt met een beschermend neusje om zo stenen te kunnen afweren. Dit neusje is tevens los te halen. Daarnaast is de lens gemaakt van spuit gegoten Plutonite. Dat is het meest optisch zuivere lens materiaal ooit gebruikt voor crossbrillen. Oakley Plutonite is hetzelfde ultra-taai materiaal wat de ogen van soldaten beschermt. Het is dus letterlijk een schild voor je ogen. Vergeleken met de dunne, flexibele lenzen in andere crossbrillen, maakt de Airbrake motocrossbril van Oakley je onoverwinnelijk.
 • SwitchLock Technologie
  Rijders moeten bereid zijn te rijden onder verschillende omstandigheden. Daarom is de Oakley Airbrake crossbril gewapend met Oakley's SwitchLock Technology. Het maakt het proces van het veranderen van lens snel en zorgeloos - geen gedoe meer met omwisselen van een lens. Wanneer een lens gezekerd is in het rigide O Matter frame, wordt het zicht niet verslechterd doordat de lens niet buigt of kromtrekt. Met de SwitchLock Technologie kan jij gebruik maken van het volledige arsenaal van premium lens tinten. Of je nu overdag of ’s avonds rijdt, de lens en tint is perfect aan te passen aan het zicht en elke omgeving.
 • Helderheid
  Gewone motorcrossbril lenzen worden gestempeld uit vlakke platen van generiek materiaal, vervolgens gebogen om in het crossbril frame te passen en het resultaat van die kromtrekking is visuele vervorming. Veiligheid en prestatie vraagt juist nauwkeurig zicht, dus Oakley spuitgiet de lenzen onder extreme druk om een ​​precieze optische geometrie te bereiken. Dat betekent dat je meer detail ziet, en je kunt geloven wat je ogen je vertellen. De Airbrake bevat de ultieme lens als het gaat over helderheid en optische trouw.
 • Gezichtsveld
  Een rijder op de baan moet zich bewust zijn van de uitdaging en zijn positie. Dat is waarom dit slanke ontwerp een van de beste op de markt is. De Airbrake MX bril biedt ook een geoptimaliseerde pasvorm die rekening houdt met de verticale frame richting wanneer de rijder in race positie staat - met gebogen ellebogen en gebogen over het stuur.
 • Comfort
  De crossbril is het hoogtepunt van elke doorbraak, waaronder drie decennia van verfijning in comfort en pasvorm. De Airbrake beschikt over een exoskelet frame, met een duurzaam maar lichtgewicht frame gemaakt van O Matter gecombineerd met flexibel urethaan. Het stijve buitenste frame houdt de lens stevig in positie met een buigzame voorplaat met pluche aan de binnenkant. Het absorberend schuim vormt zich naar het gezicht, speciaal voor jou gemaakt.
 • Gemak
  Oakley ontworp deze motorcrossbril voor een instant aanpassingsvermogen, die verder gaat dan de SwitchLock verwisselbare lens technologie. De Airbrake crossbril is het Zwitserse zakmes onder de brillen. De Airbrake motocrossbril is volledig aanpasbaar en configureerbaar. Dit is echt de crossbril die het allemaal kan.
 • Prizm MX Lens
  Gemaakt voor meer dan alleen het zien van obstakels! De Prizm ™ MX lenzen helpen je bij de kleinste overgangen bij zanderige omstandigheden. Zo helpt deze je naar optimale controle bij al die split-second beslissingen. Je rijdt met meer zelfvertrouwen omdat de precieze kleur filtering helpt bij het kiezen van de juiste lijnen waar de schaduw overheerst. Denk daarbij aan het zien van verschillen in de zand textuur voor optimale tractie en het dieper zien in sporen. De Prizm ™ MX lenzen zijn ontworpen om te presteren onder een breed scala van lichtomstandigheden. Neemt de baan je mee van zonlicht naar schaduw, dan heb je alle prestatievoordelen met deze Prizm lens.

 

 • Helpt je bij het zien van subtiele overgangen in zanderige omstandigheden door het scheiden van tinten
 • Verbetert scherpte en detail voor het maken van split-second beslissingen met meer vertrouwen
 • Presteert in een breed scala van lichtomstandigheden en bij het in en uit rijden van schaduwen
 • F3 anti-fog behandeld zodat de bril niet aanslaat
 • High-impact bestendig

High Definition Optics
High Definition Optics® (HDO®) is een verzameling gepatenteerde technologieën waarmee Oakley-brillen kunnen produceren die aan de testnormen voldoen van het American National Standards Institute voor optische helderheid, visuele betrouwbaarheid en impactweerstand.

Oakley Airbrake accessoires
Er zijn verschillende Oakley Airbrake accessoires te verkrijgen. Zo zijn er verschillende Prizm lenzen te verkrijgen:

 • Prizm Jade
 • Prizm Black
 • Prizm Sapphire
 • Prizm Torch
 • Prizm Bronze

Daarnaast zijn er nog verschillende losse lenzen te koop waaronder:

 • Ice Iridium
 • 24K Iridium
 • Black Iridium
 • Fire Iridium
 • Jade Iridium
 • Clear
 • Dual Clear
 • Dual Persimmon

Roll-Off / Tear-Off
Natuurlijk is zicht tijdens slechtere weersomstandigheden ook zeer belangrijk. Zo zijn er Roll-Off kits en Tear-Offs verkrijgbaar om ook in die omstandigheden optimaal te presteren. Roll-Off rolletjes en Tear-Offs zijn zowel van Oakley als van RnR verkrijgbaar. Deze zijn te vinden onder de Oakley Airbrake accessoires.

Lens gids

Houd ons in de gaten