Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Motocross Uitrusting

Zoek je een duurzame, betrouwbare en kwalitatieve motocross uitrusting waarmee je in de meest zware omstandigheden veilig de baan op kan? Dan moet je bij MX Deals zijn. MX Deals staat niet alleen bekend om het brede aanbod aan crosskleding merken, ook het assortiment aan bescherming én cros...sbrillen is om vrolijk van te worden. MX Deals heeft dan ook bewust gekozen voor een zeer uitgebreid assortiment aan motocross uitrustingen in verschillende prijsklassen, om voor zowel jong als oud, de motocross leuk en betaalbaar te houden.
Meer
Subcategorieën
Sorteren op:

Het is niet alleen noodzaak om een goede motocross uitrusting aan te schaffen, het is ook nog eens leuk! Door de grote keuze kun je namelijk makkelijk een kant en klaar crosskleding set uitkiezen maar uiteraard ook een crossbroek, cross shirt en crosshandschoenen los van elkaar combineren. De eerste stap in gedegen bescherming is een crosshelm, crossbril en crosslaarzen. De crossbril geeft je een verbeterd (noodzakelijk) zicht en de crosslaarzen de juiste bescherming en grip op de motor, waardoor je dankzij de crosshelm de kans op een val met hoofdletsel verkleint. Wil je iets meer comfort, ventilatie of isolatie onder je crosskleding, bekijk dan eens de motocross onderkleding.

Verder raden wij je aan om jezelf nog beter te beschermen door bijvoorbeeld te kiezen voor een body protector en nekbrace. Uiteraard kun je het zo gek maken als je wilt, elleboogbescherming, kniebescherming, schouderbescherming en rug- en nierbescherming vallen allen binnen de mogelijkheden.

De belangrijkste merken binnen de MX Deals Motocross Uitrusting: 6D, Airoh, Alpinestars, Answer, Fasthouse, Fox, FXR, Gaerne, Leatt, Seven, Shift, Thor, Troy Lee Designs.

Houd ons in de gaten