Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Betalen

Heb je jouw keuze kunnen maken en wil je afrekenen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden die MX Deals jou biedt.

Ongeacht of je over een account beschikt of niet, de betaalmogelij...kheden blijven hetzelfde. MX Deals biedt je namelijk de mogelijkheid, ook als je (nog) geen klant bent, producten te bestellen. Wij hebben drie manieren waarmee je veilig jouw bestelling kunt betalen:
  • iDeal
  • Paypal
  • Onder Rembours
Zodra wij de betaling hebben ontvangen ontvang je een mail met daarin de bevestiging. Op het moment van verzending sturen wij je eveneens een bevestiging per e-mail.

Heb je binnen 2 werkdagen geen bevestiging ontvangen terwijl je toch betaald hebt, controleer dan of de e-mail met bevestiging in de map “ongewenste e-mail” is gekomen. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op. Vermeld altijd het ordernummer.

 
De betaalmogelijkheden voor jou op een rijtje

MX Deals streeft naar een veilige betaalomgeving voor onze klanten en bezoekers. Daarom bieden wij jou 3 veilige manieren van betalen wanneer je producten bij ons wilt bestellen:

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling in de webshop van MX Deals kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, ASN bank, Fortis, Friesland Bank en SNS. Wanneer je kiest voor betaling met iDEAL worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Klik hier voor meer informatie over betalen met iDEAL.

Paypal
PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder jouw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Jouw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice.
Bij het afrekenen van de bestelling in de webshop van MX Deals kun je aangeven dat je met Paypal wilt betalen, je wordt dan direct doorgeleid naar jouw Paypal account. Heb je nog geen Paypal account? Ga dan snel naar de website van Paypal en maak in een paar stappen een account aan, gekoppeld aan jouw creditcard of bankrekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis.

Onder Rembours
Bij verzending onder rembours kun je betalen aan de chauffeur bij aflevering van de producten. Je ontvangt van ons een orderbevestiging waarop het verschuldigde totaalbedrag vermeld staat. Wil je er voor zorgen dat je het bedrag gepast in huis hebt? Dat voorkomt het probleem dat de chauffeur niet genoeg wisselgeld bij zich heeft.  

Mocht je toch nog vragen hebben over onze betaalmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

 
Meer
Subcategorieën
Sorteren op:

Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten