Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Pre-order

Wat is een pre-order?
...ize:12px;">MX Deals vindt het belangrijk haar klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Daarom hebben we sinds kort de "pre-order" in het leven geroepen.
We merken steeds vaker dat wanneer een merk een nieuw succesvol product lanceert en daarmee de populariteit zeer hoog is, deze producten al uitverkocht zijn bij onze leverancier voordat deze leverbaar zijn.
Met behulp van de pre-order functie kunnen wij van MX Deals bij onze leverancier voorafgaand aan de uitleverdatum de producten bestellen, waardoor wij er op kunnen vertrouwen dat we deze producten ook daadwerkelijk aan onze klanten kunnen verstrekken. Hiermee voorkomen we dat onze klanten teleurgesteld worden doordat een product al is uitverkocht alvorens deze verkrijgbaar is. En als MX Deals iets wil voorkomen, is het teleurgestelde klanten.
Heb je dus de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen, schroom dan niet en bestel, dan ben jij, op het juiste moment, verzekerd van jouw aankoop!
Meer
Subcategorieën
Sorteren op:

Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten