Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Over Ons

MX Deals helpt crossers zichzelf te (her)ontdekken en ze zichtbaar, herkenbaar en succesvol te maken en houden. Een gave uitstraling, het juiste gereedschap en een gezonde motor vergroten jouw kans om te winnen. Met een compleet assortiment aan duurzame onderdelen, vele merken kleding en bescherming tegen eerlijke prijzen, helpen wij jou als crosser jouw ambities waar te maken en succesvol te zijn in de motorcross. Een goede voorbereiding en de juiste uitrusting betekend winnen!

Wij van MX Deals weten wat er speelt in de motorcross en hebben duidelijke opvattingen over wat er zou kunnen en moeten verbeteren. Want zeker in deze dure tijden is duurzaam rijden met kwaliteit onderdelen en een betrouwbare uitrusting een must. De meerwaarde van MX Deals ligt hem dan ook in de gelijkwaardige samenwerking met de leveranciers waardoor we besparingen kunnen uitvoeren en kwaliteitsverbetering kunnen bieden. Daarnaast denken we vanuit de klant en zijn we op de hoogte van de nieuwst trends om het dienstverleningsproces van MX Deals voortdurend te kunnen verbeteren. Wij doen dat zonder grootspraak, maar met kennis van zaken, focus en betrokkenheid. Want resultaat is een keuze!

What’s in it for you?

                                                                                   MX Deals: betrouwbaar, betrokken, geïnteresseerd!


 

Houd ons in de gaten