info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Over Ons

MX Deals helpt crossers zichzelf te (her)ontdekken en ze zichtbaar, herkenbaar en succesvol te maken en houden. Een gave uitstraling, betrouwbare bescherming, het juiste gereedschap en een gezonde motor vergroten jou kans om te winnen. MX Deals heeft een compleet assortiment aan duurzame onderdelen, vele merken crosskleding en bescherming tegen eerlijke prijzen. Wij van MX Deals helpen jou als crosser jouw hobby voort te zetten en ambities waar te maken waardoor je succesvol kunt zijn in de motocross. Een goede voorbereiding en de juiste uitrusting betekend winnen!

MX Deals weet wat er speelt in de motocross en heeft duidelijke opvattingen over wat er zou kunnen en moeten verbeteren. Want ook in deze dure tijden is duurzaam rijden met kwaliteit onderdelen en een betrouwbare uitrusting een must. De meerwaarde van MX Deals ligt hem dan ook in de gelijkwaardige samenwerking met de leveranciers waardoor we besparingen kunnen uitvoeren en kwaliteitsverbetering kunnen bieden. Daarnaast denken we vanuit de klant en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends om het dienstverleningsproces van MX Deals voortdurend te kunnen verbeteren. Wij doen dat zonder grootspraak, maar met kennis van zaken, focus en betrokkenheid. Want resultaat is een keuze!
Bij MX Deals weet je dus waar je aan toe bent. Wij doen ons best voor jou en denken graag mee, zodat jij zoveel mogelijk bezig kunt zijn met het beoefenen van jouw geliefde hobby of sport. Een goede voorbereiding en de juiste uitrusting betekent tenslotte genieten!
What’s in it for you?
  • Breed assortiment aan onderdelen, crosskleding, bescherming en gereedschappen.
  • Duurzame producten, met duidelijke beschrijvingen, tegen eerlijke prijzen.
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen.
  • Altijd een actueel aanbod aan nieuwe producten.
  • Gehele assortiment in verschillende prijsklassen en daarmee betaalbaar voor jong én oud.
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig bestellen en betalen, onderstreept met een webwinkel keurmerk.
  • Altijd advies op maat.
                                                                                   MX Deals: betrouwbaar, betrokken, geïnteresseerd!
Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten

Ruim 63 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!