Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Oakley Airbrake Roll-Off Rollen (6 Stuks)

Oakley Airbrake Roll-Off Rollen (6 Stuks)
Prijs: € 24,95 € 30,00
Merk: Oakley
Productcode: 7721
Beschikbaarheid: 2 - 4 Werkdagen
Aantal:  


betrouwbaar

Vragen?

Oakley Airbrake Roll-Off Rollen (6 Stuks)

Niet sinds de begindagen van de sport Motocross heeft een brilontwerp zo veel innovatie met zich meegebracht. Lang geleden, ontwikkelde Oakley een geheel nieuw ontwerp bril welke de meest gebruikte bril in de sport was voor 17 jaar. Hier ziet u de toekomst in de MX brillen industrie, het Oakley Airbrake MX Roll-off Systeem.

Kenmerken Oakley Airbrake MX Roll-Off Rollen:

Als je midden in een spannende rit zit kun je met de Airbrake MX Roll-Off rollen jouw zicht snel verbeteren door een snelle en eenvoudige trekkracht aan het koord. Wanneer je moet herladen doe je dit dankzij de Roll-off snel en zonder er over na te hoeven denken met het vervangende film pakket en het bezit tientallen verse sweeps, zodat je klaar bent voor nog meer modderbaden.

Houd ons in de gaten