Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Schouderbescherming

Zoek jij nieuwe schouderbescherming, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Schouderbescherming biedt erg veel ondersteuning aan de schouder om zo eventuele blessures te voorkomen of om de schouder te stabiliseren bij klachten. Aan...gezien schouderblessures en klachten steeds vaker voorkomen bij motocross is het daarom zeer raadzaam om schouderbescherming te dragen! Natuurlijk hoef jij geen sporter te zijn om schouderbescherming te dragen. Meer info onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Categorieën
Prijs
Merk
72
Categorie
24
Geslacht
88
Kleur
101
Maat
138
137
136
132
133
Sorteren op:

De SB05 Schouderbrace van EVS is een schouderbrace niet alleen ontworpen voor motocross, maar ook..
€ 107,45 € 96,95
De SB03 Schouderbrace van EVS is een schouderbrace niet alleen ontworpen voor motocross, maar ook..
€ 73,95 € 61,95
De SB04 Schouderbrace van EVS is een schouderbrace ontworpen voor extreme sporten dankzij de extr..
€ 88,95 € 79,95

Schouderbescherming biedt belangrijke ondersteuning aan de schouder. Zo is schouderbescherming vooral ontwikkeld voor extreme sporten zoals motocross en downhill, maar wordt het ook veel gebruikt door schouder patiënten. Zo zijn er vele doctoren, artsen, therapeuten, praktijken en klinieken die schouderbescherming aanraden ter ondersteuning en stabiliteit van de schouder. Tevens is een schouderbrace een goede keuze voor voetbal keepers die vaak op hun schouder terecht komen.

Schouderbescherming en blessures

Schouderbescherming is een goede keuze ter preventie van schouderblessures. Zo biedt schouderbescherming druk op de schouder en trekt de schouderbeschermer de kop in de kom. Hierdoor zal de schouder minder snel uit de kom schieten.

Tevens is schouderbescherming een perfecte oplossing voor mensen die al kampen met beschadigde schouders of schouderklachten. Zo biedt de schouder uitstekende ondersteuning voor mensen die last hebben van zenuwschade, hypermobiliteit of zenuwuitval.

Schouderbescherming maten

Bij schouderbescherming is de maat/pasvorm van essentieel belang. Zo geldt de regel voor iedere vorm van protectie: is de pasvorm niet correct, dan levert de protector niet de juiste hoeveelheid bescherming. Het is daarom zeer belangrijk de juiste maat vast te stellen. Om hier zeker van te zijn bevatten bijna al onze producten een maattabel in de producttekst. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat de afmetingen achter de matenselectie staan. Krijg jij geen mattabel gevonden of is er nog steeds enige twijfel omtrent de juiste maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Mocht je zijn doorverwezen door een arts en/of fysiotherapeut dan adviseren wij om samen met hen de juiste maat vast te stellen. Heb je toch nog vragen over de maat neem dan contact met ons op.

Tevens wordt schouderbescherming veel gebruikt door vrouwen. Omdat bijna alle schouderbescherming oorspronkelijk bedoeld is voor mannen zijn de maattabellen niet maatgevend voor vrouwen. Wij adviseren vrouwen dan ook eerst contact op te nemen met de arts en/of fysiotherapeut of anders met ons.

Schouderbescherming kopen

Heb je nog vragen omtrent schouderbescherming? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten