Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Drinksystemen

Drinksystemen
Ben jij op zoek naar een nieuw drinksysteem voor tijdens het rijden, dan is MX Deals het juiste adres! Een drinksysteem biedt de gelegenheid om van drinken voorzien te zijn tijdens het rijden. Tevens zijn er drinksystemen beschikbaar met ...een grote opberg inhoudt. Perfecte veelzijdigheid dus voor warme omstandigheden, maar ook voor enduro en off-road rijders. Meer informatie over drinksystemen vind je onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Merk
20
142
Categorie
39
Geslacht
87
Kleur
100
103
101
111
102
106
104
108
Sorteren op:

..
€ 119,99
De Alpinestars Rugzak Iguana Hydration is een zeer veelzijdige rugzak. In feite is dit een drinkr..
€ 89,95
..
€ 139,99
..
€ 149,99
..
€ 99,99
..
€ 109,99
De Alpinestars Rugzak Iguana Hydration is een zeer veelzijdige rugzak. In feite is dit een drinkr..
€ 89,95
..
€ 159,99
..
€ 129,99

Drinksystemen zijn er in verschillende soorten en maten. Hoofdzakelijk kun je ze in 2 varianten opdelen. De drinkzakken welke onder het cross shirt kunnen voor motocross rijders en de drinkzakken welke vaak onderdeel zijn van een rugzak. Laatstgenoemde wordt over het shirt/jas gedragen en is bedoeld voor enduro en off-road rijders.

Rugzak

Rugzakken zijn beschikbaar met een drinksysteem. Deze rugzakken bevatten een opbergruimte voor eventuele benodigdheden en een aparte ruimte waar de interne drinkzak zich begeeft. Daarmee is dit de perfecte uitkomst voor enduro en off-road rijders omdat ze op deze manier al hun belangrijke spullen mee kunnen nemen.

Drinkzak

De drinkzakken zijn hoofdzakelijk ontworpen voor diegene die een minimalistisch drinksysteem willen. Daarom zijn het veelal motocrossers die van dit type drinksysteem gebruik maken. Dit systeem bevat enkele de drinkzak en geen opbergruimte waardoor het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Dat stelt jou in staat om de drinkzak onder het cross shirt onopvallend te kunnen dragen. Daarnaast zijn er ook drinkzakken beschikbaar welke in combinatie met een nekbrace gedragen kunnen worden. Leatt beschikt zelfs over een drinksysteem welke in combinatie met een Leatt nekbrace gedragen kan worden!

Accessoires

Er zijn tevens verschillende accessoires voor drinksystemen verkrijgbaar. Denk aan vervangbare slangetjes of uiteindes. Daarnaast is in sommige gevallen de interne drinkzak ook los te verkrijgen.

Drinksysteem in combinatie met een crosshelm

Natuurlijk moet de crosshelm ook compatibel zijn met een drinksysteem wil je er optimaal gebruik van maken. Het slangetje via onderlangs laten lopen is simpelweg geen slim idee. Daarom zijn er verschillende crosshelmen welke “Hydration Ready” zijn. Leatt beschikt over verschillende crosshelmen met dit eigenschap. De crosshelmen van Leatt bevatten een opening aan de zijkant waar gemakkelijk het drinkslangetje doorheen gehaald kan worden.

Drinksysteem kopen

Heb je nog vragen omtrent een drinksysteem? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten