Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Maattabellen

Wij hebben gemerkt dat klanten het prettig vinden om een stukje extra zekerheid te krijgen bij de aankoop van hun product. Daarom heeft MX Deals voor jou als klant maattabellen opgezet, waardoor je makkelij...k op kunt meten welke maat kleding of bescherming het beste bij jou past. Alle maattabellen zijn direct afkomstig van de fabrikant of zijn in samenspraak met de leverancier opgesteld.
Hoewel je er vanuit kunt gaan dat de maattabellen kloppen kunnen wij helaas geen 100% zekerheid garanderen. Neem daarom bij twijfel altijd contact met ons op, wij helpen je graag verder om de juiste keuze te kunnen maken!
Meer
Subcategorieën
Sorteren op:

Houd ons in de gaten