Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Elleboogbescherming

Zoek jij een nieuwe Elleboogbescherming, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Wij hebben een grote collectie aan elleboogbescherming. Van zachte impact absorberende elleboogbeschermers tot harde schaal elleboogbeschermers, meer d...an genoeg keuze voor ieder doeleinde! Draag elleboogbescherming om jouw motocross bescherming compleet te maken! Meer info onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Merk
20
72
142
60
56
Categorie
15
Geslacht
89
90
88
Kleur
101
102
103
107
105
108
Maat
143
230
139
151
133
Sorteren op:

..
€ 14,95
De Alpinestars Bionic Plus Kinder Elleboog Beschermers is een ergonomisch gevormde niveau 1 CE ge..
€ 36,95
Met nieuwe, innovatieve, grid technologie die extreem licht en geventileerd is, is de Alpinestars..
€ 79,95
De Alpinestars Elleboogbeschermers Bionic Flex zijn de nieuwste elleboogkappen van Alpinestars met e..
€ 69,95
De Alpinestars Bionic Plus Elleboog Beschermers is een ergonomisch gevormde niveau 1 CE gecertifi..
€ 39,95
..
€ 89,95
Ben jij op zoek naar een uiterst comfortabele, maar goed beschermende elleboogebeschermer? Dan zi..
€ 42,50 € 36,15
De Fox Elleboogbeschermer Titan Pro D3O® voorziet jouw ellebogen van hoge bescherming zonder dat ..
€ 99,99 € 75,00
De EVS Elleboogbeschermers Option - Mini bieden degelijke bescherming voor zowel de elleboog als ..
€ 26,75
De EVS Kinder Elleboogbeschermers Option bieden degelijke bescherming voor zowel de elleboog als ..
€ 26,75
De EVS Kinder Elleboogbeschermers Option bieden degelijke bescherming voor zowel de elleboog als ..
€ 26,75
De EVS Elleboogbeschermers Option bieden degelijke bescherming voor zowel de elleboog als voor de..
€ 26,75
De EVS Elleboogbeschermers Option bieden degelijke bescherming voor zowel de elleboog als voor de..
€ 37,00
De eenvoud van de Fox Elleboogbeschermers Titan Sport, maken het een gemakkelijke keuze voor ..
€ 31,99
Met nieuwe, innovatieve, grid technologie die extreem licht en geventileerd is, is de Alpinestars..
€ 79,95

Elleboogbescherming wordt vaak achterwege gelaten onder de motocrossers, maar is zeker een belangrijke vorm van bescherming. Misschien dat je op een losse zand baan niet veel profijt van elleboogbescherming zult hebben, echter op een harde baan heb je dat wel degelijk. Een val op harde ondergrond kan flinke schaafwonden of zelfs eventuele breuken veroorzaken. Door elleboogbescherming te dragen verminder je de kans op blessures aanzienlijk en kun jij veilig de baan op!

Er zijn verschillende elleboogbeschermers verkrijgbaar. Zo zijn er elleboogbeschermers welke over een kort design beschikken. Deze beshermen enkel en specifiek de elleboog. Daarnaast zijn er ook nog lange elleboogbeschermers welke naast de elleboog ook het onderarm en bovenarm beschermen.

Let op: tijdens het Duitse ADAC kampioenschap kan de wedstrijdleiding jouw deelname afwijzen wanneer jij niet over elleboogbescherming beschikt!

Elleboogbescherming materiaalsoorten

Bij het kiezen van de juiste elleboogbescherming is het belangrijke om de juiste materiaalsoorten te kiezen. Elleboogbescherming is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Voor diegene die iets comfortabels en minimalistisch zoekt is er elleboogbescherming zonder harde schaal. Deze zijn voorzien van een padding welke een lichte vorm van bescherming biedt. Dit is vaak de keuze voor fietscrossers, mountainbikers en downhillers. Daarnaast is er ook nog elleboogbescherming welke gebruik maakt van een impact absorberend materiaalsoort. Bij Fox en Troy Lee Designs wordt er gebruikt gemaakt van D3O en bij Leatt door 3DF. Zowel D3O en 3DF is zacht tijdens gebruik voor geweldige comfort en bewegingsvrijheid, maar wordt extreem hard tijdens impact. Ten slotte is er ook nog de harde schaal elleboogbescherming. Deze vorm van elleboogbescherming biedt hoge bescherming bij impact en tegen stenen.

Elleboogbescherming maten

Bij elleboogbescherming is de maat/pasvorm van essentieel belang. Zo geldt de regel voor iedere vorm van protectie: is de pasvorm niet correct, dan levert de protector niet de juiste hoeveelheid bescherming. Het is daarom zeer belangrijk de juiste maat vast te stellen. Om hier zeker van te zijn bevatten bijna al onze producten een maattabel in de producttekst. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat de afmetingen achter de matenselectie staan. Krijg jij geen maattabel gevonden of is er nog steeds enige twijfel omtrent de juiste maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Elleboogbescherming kopen

Heb je nog vragen omtrent elleboogbescherming? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten