Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Enduro Crossbrillen

Een enduro crossbril koop je uit het ruime assortiment van MX Deals! Ons assortiment bevat verschillende crossbrillen voor enduro en off-road rijders. Deze offroad crossbrillen zijn vaak haast identiek aan een normale motocrossbril, maar ...met kleine aanpassingen. Vaak zijn dat een geventileerd frame of een geventileerde lens. Zo ben jij in staat de zwaarste omstandigheden te trotseren. Meer informatie over off-road crossbrillen vind je onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Sorteren op:

Er zijn geen producten in deze categorie.

Enduro crossbril vs. crossbril

Er zijn verschillende crossbrillen op de markt waaronder een kleine selectie aan crossbrillen gespecialiseerd voor enduro en off-road rijders. Het grote verschil tussen deze crossbrillen is dat de offroad crossbrillen meer geventileerd zijn. Zo beschikken ze vaak over extra ventilatie in de lens of in het montuur. Het doel hiervan is om jou van extra verkoeling te voorzien tijdens lange zware ritten. Daarnaast is de lens vaak speciaal behandeld om het aanslaan van de off-the-road bril te voorkomen.

Enduro crossbrillen kopen

Ondervind je nog problemen met het vinden van de juiste OTR bril of heb je nog vragen omtrent crossbrillen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten