Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Fasthouse Crosshelm

Fasthouse
De Fasthouse crosshelmen zijn misschien wel de meest gewilde helmen op de markt. Fasthouse maakt gebruik van de Bell Moto-9 en Moto-9 Flex crosshelmen, maar brengt deze ...n">crosshelmen uit met eigen unieke designs. Zo weet Fasthouse iedere keer weer met iets gaafs te komen waarbij het publiek vaak van onder de indruk is. Dankzij de samenwerking tussen Fasthouse en Bell kun jij over een van de veiligste crosshelmen beschikken met misschien wel de aller gaafste designs! Een betere combinatie ga je niet vinden!
Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Merk
43
Categorie
36
61
27
63
37
Geslacht
88
Kleur
101
104
102
103
107
105
Maat
315
174
173
172
169
134
133
132
128
136
129
Sorteren op:

Fris jou helm op met een frisse binnenvoering voor jouw Bell Crosshelm. De Vervangebare Binnen Vo..
€ 49,95
Wil jij graag voor het rijden jouw Bell crosshelm verfrissen? Met de wangstukken van Bell kun jij..
€ 49,95
Fris jou helm op met een frisse binnenvoering voor jouw Bell Crosshelm. De Vervangebare Binnen Vo..
€ 49,95
Is jouw mondstuk kapot of heb je gewoon graag een reserve? Bell heeft nu deze losse mondstukken v..
€ 29,95
Zijn jouw helmklep schroefjes afgebroken of broos? Bell heeft nu 2 stuks helmklep schroeven passe..
€ 16,00

Fasthouse designs

Fasthouse staat bekend om zijn unieke designs. Dat houdt in dat je geen simpele standaard designs tegen zult komen, maar veel opvallende kleurcombinaties en strakke ontwerpen. De mx helmen passen bij veel verschillende soorten kleding en zijn vaak in gelimiteerde opgave verkrijgbaar. Dat maakt de helmen zeer exclusief.

Tevens heeft Fasthouse setjes beschikbaar met een mondstuk en klep. Op deze manier kun jij jouw Fasthouse crosshelm als het ware “customizen” naar je eigen smaak!

De Fasthouse Moto-9 en Moto-9 Flex

De Moto-9 oorspronkelijk ontwikkeld door Bell is gefabriceerd uit een lichtgewicht composiet genaamd polycarbonaat. Deze composiet is weer iets lichter materiaal dan polycarbonaat.

Daarnaast is er ook de Moto-9 Flex. Deze crosshelm beschikt over dezelfde vorm als de Moto-9, maar is wel degelijk verschillend. Zo beschikt deze motorcrosshelm over een carbon schaal welke nog lichter is dan polycarbonaat. Ook is de Moto-9 Flex voorzien van “Progressive Layering Technology”. Deze technologie bestaat uit drie verschillende lagen met ieder een eigen dichtheid om voor optimale veiligheid te zorgen. Perfect voor een uitermate hoge vorm van bescherming.

Motorcrosshelm Fasthouse Kopen

Heb je nog vragen omtrent de Bell crosshelmen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten