Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Ruilen en retourneren

MX Deals vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door MX Deals in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag w...aarop de consument de herroeping meldt. Tenzij de MX Deals aanbiedt het product zelf af te halen, mag MX Deals wachten met terugbetalen tot MX Deals het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. MX Deals gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het product kan alleen ongebruikt en onaangebroken geretourneerd worden. Tevens dient de originele verpakking van het product, indien mogelijk, redelijkerwijs in een zo goed mogelijk oorspronkelijke staat geretourneerd te worden, met in ogenschouw genomen dat het product inclusief verpakking nog verkoopbaar is. Verwijder dus alstublieft geen onnodige etiketten, labels en/of aanhangsels.

De kosten en het risico van retourzendingen zijn voor de koper. Dit houdt in dat MX Deals niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Retourzendingen kun je vooraf aan ons melden door een mail te sturen naar returns@mx-deals.nl. Vermeld in deze mail:
  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bestelnummer/factuurnummer
  • Over welk product gaat het
  • Het aantal producten
  • Reden van retour
Bij een retourzending wordt u de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een terugbetaling of een cadeaubon. Kies je voor een terug betaling, dan zal MX Deals reeds betaalde bedragen binnen 14 dagen volledig aan jou terugbetalen. MX Deals behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen, als niet aan alle voorwaarden is voldaan.
Let op: stuur nooit een product retour alvorens een e-mail gestuurd te hebben en wij naar aanleiding hiervan contact met je opgenomen hebben. Doe je dit wel, dan vervallen alle rechten van de koper en behoud MX Deals zich het recht het aankoopbedrag niet te vergoeden en eventuele gemaakte kosten hiervoor in rekening te brengen.
 
Meer
Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten