Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Polsbescherming

Zoek jij nieuwe polsbescherming, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Polsbescherming kan een belangrijke toevoeging zijn voor een motocrosser. In de motocross is polsbescherming van zeer toegevoegde waarde aangezien de polsen fl...inke klappen te verduren krijgen. Er zijn al vele professionele rijders in Amerika welke gebruik maken van polsbescherming. Een polsbeschermer biedt voornamelijk extra ondersteuning aan de pols. Deze ondersteuning kan ook eventuele polsblessures voorkomen. Meer info onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Categorieën
Prijs
Merk
72
Categorie
47
Geslacht
88
Kleur
101
Sorteren op:

Polsbescherming voorkomt dat jij jouw pols overstrekt. Denk daarbij aan een harde landing op de grond waardoor je door de pols heen kunt gaan of bij een flinke val. Daarnaast biedt polsbescherming ook veel ondersteuning. Heb jij al eens eerder een polsblessure gehad dan is het ten zeerste aan te raden om polsbescherming te dragen.

Polsbescherming maten

Bij polsbescherming is de maat/pasvorm van essentieel belang. Zo geldt de regel voor iedere vorm van protectie: is de pasvorm niet correct, dan levert de protector niet de juiste hoeveelheid bescherming. Het is daarom zeer belangrijk de juiste maat vast te stellen. Om hier zeker van te zijn bevatten bijna al onze producten een maattabel in de producttekst. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat de afmetingen achter de matenselectie staan. Krijg jij geen mattabel gevonden of is er nog steeds enige twijfel omtrent de juiste maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Polsbescherming kopen

Heb je nog vragen omtrent polsbescherming? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten