Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Shift Kinder Crossbroek

Shift
Opzoek naar een Shift Kinder Crossbroek White Label? Dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Shift heeft zijn White Label kinder motorcrossbroek ook voor kinderen beschikbaar gesteld. Deze ...usting-en-items/kinder-crossbroeken">kinder crossbroeken zijn afgeleid van de Black Label MX broek. Dat betekent dat jeugd rijders met de crossbroek White Label van kwaliteit en comfort voorzien zijn in combinatie met de gaafste designs! Dit allemaal biedt Shift al aan vanaf een scherpe prijs. Meer info over White Label Kinder Crossbroeken van Shift vind je onderaan de pagina.
Meer
Subcategorieën
Filters
Categorieën
Prijs
Sorteren op:

Shift heeft de White Label MX broek ontwikkeld door al het onnodige van de Black Label crossbroek af te halen. Vervolgens heeft Shift de crossbroek White Label ook voor de kleinste rijders onder ons beschikbaar gesteld.

Een 600 dernier polyester constructie in combinatie met stretchpanelen zorgt er niet alleen voor dat de motorcrossbroek erg stevig is, maar ook dat jouw kind voorzien is van geweldige comfort. Op deze manier kan jouw kind maximaal presteren zonder enige hinder van de MX broek te ondervinden. Daarnaast heeft Shift het gewicht dermate laag weten te houden dat jouw kind haast niet zal merken dat hij of zij een crossbroek draagt! Natuurlijk zijn ook de White Label jeugd crossbroeken van Shift voorzien van de gaafste en modernste designs.

Het resultaat is een sterke en comfortabele kinder crossbroek voorzien van de gaafste designs beschikbaar voor een scherpe prijs.

Je hebt al een Shift White Label Crossbroek voor kinderen voor slechts €80!

Maten Shift WHIT3 Label Jeugd Motocrossbroek

Shift White Label Crossbroeken kinder zijn verkrijgbaar in de maten 22 oplopend tot 28. Blijkt het nu toch dat je de verkeerde maat besteld hebt wees niet getreurd, je kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Shift Crossbroeken White Label kinderen op voorraad!

Shift Kinder Crossbroek WHIT3 Label kopen

Heb je nog vragen omtrent White Label Jeugd Motorcrossbroeken van Shift? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten