Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Openingstijden

Op www.mx-deals.nl kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een bestelling plaatsen. Heb je vragen, opmerkingen of hulp nodig, ook dan kun je ten alle tijden een e-mail sturen. Daarnaast, om jou nog beter v...an dienst te kunnen zijn, kun je ons ook telefonisch bereiken op de onderstaande tijden:
  • Maandag:       10:00 - 17:00
  • Dinsdag:         10:00 - 17:00
  • Woensdag:     10:00 - 14:00
  • Donderdag:    10:00 - 17:00
  • Vrijdag:           10:00 - 17:00
Natuurlijk kan het voorkomen dat je op bovenstaande tijden niet in de gelegenheid bent telefonisch contact met ons op te nemen. Om jou toch van dienst te kunnen zijn, kun je per mail of bij de link contact een terugbelverzoek indienen. Dit houdt in dat je van maandag t/m vrijdag een verzoek kunt indienen, waarin je aangeeft dat je op deze dagen tussen 17:00 - 18:00 teruggebeld wenst te worden.
Tot slot kun je op elk gewenst moment van de dag een voicemail inspreken. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in en geef daarbij aan of je tijdens de reguliere openingstijden teruggebeld wilt worden, of daarbuiten.
Stel uw vraag
MX Deals vindt het belangrijk dat je snel, zonder veel moeite jouw vraag moet kunnen stellen of om advies moet kunnen vragen. Dit kan per telefoon, per mail maar ook via de link contact onderaan elke pagina. Het contact formulier is makkelijk te gebruiken voor:
  • Een vraag over een product
  • Een vraag over een product wat u niet op www.mx-deals.nl kunt vinden en toch graag wilt hebben
  • Een vraag over onze service (bestellen, betalen, verzenden etc.)
  • Alle overige vragen
  • En natuurlijk jouw mening of op- en aanmerkingen over onze producten, de website, service etc. Wij luisteren graag naar de mening van onze klanten!
Kortom: een snelle en handige manier en dezelfde dag nog een antwoord!

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.
Meer
Subcategorieën
Sorteren op:

Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten