info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Suomy Crosshelm

Suomy
Zoek je een nieuwe Suomy crosshelm, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres. Suomy is een vrij jong gerenommeerd crosshelmen merk, gestart in 1997.
Ook Suomy werkt nauw samen met motocrossers om de crosshelmen technisch nog meer door te kunnen ontwikkelen. Deze hoogstaande kwaliteit is ook goed zichtbaar én voelbaar. Het doel van Suomy is dan ook altijd hetzelfde: het garanderen van de kwaliteit van een technologisch geavanceerde en "made ​​in Italy" crosshelm dankzij de passie voor motocross en de ambitie om de komende wereldkampioenschap te winnen.
MX Deals heeft een bijzonder assortiment aan Suomy crosshelmen. Deze crosshelmen zijn stuk voor stuk veilig en vertrouwd te bestellen bij MX Deals. Daarnaast kun je deze crosshelm natuurlijk combineren met een ruime keuze aan crossbrillen en crosskleding van verschillende merken.
Mocht je speciaal op zoek zijn naar een bepaalde Suomy crosshelm en kun je deze niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. MX Deals helpt je graag verder!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Suomy Mr. Jump Motocross Helm is de nieuwste en coolste motorcross helm nu op de markt. De Suo..
€ 429,00 € 329,00
De Suomy Mr. Jump Motocross Helm is de nieuwste en coolste motorcross helm nu op de markt. De Suo..
€ 429,00 € 329,00
Houd ons in de gaten

Ruim 66 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!