Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Suomy Crosshelm

Suomy
Zoek je een nieuwe Suomy crosshelm, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres. Suomy is een vrij jong gerenommeerd crosshelmen merk, gestart in 1997.
Ook Suomy werkt nauw samen met motocrossers om de crosshelmen technisch nog meer door te kunnen ontwikkelen. Deze hoogstaande kwaliteit is ook goed zichtbaar én voelbaar. Het doel van Suomy is dan ook altijd hetzelfde: het garanderen van de kwaliteit van een technologisch geavanceerde en "made ​​in Italy" crosshelm dankzij de passie voor motocross en de ambitie om de komende wereldkampioenschap te winnen.
MX Deals heeft een bijzonder assortiment aan Suomy crosshelmen. Deze crosshelmen zijn stuk voor stuk veilig en vertrouwd te bestellen bij MX Deals. Daarnaast kun je deze crosshelm natuurlijk combineren met een ruime keuze aan crossbrillen en crosskleding van verschillende merken.
Mocht je speciaal op zoek zijn naar een bepaalde Suomy crosshelm en kun je deze niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. MX Deals helpt je graag verder!
Er zijn geen producten in deze categorie.
Houd ons in de gaten