Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Leatt Crosshelm

Leatt
Zoek jij een nieuwe Leatt Crosshelm GPX 5.5, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! De Leatt GPX 5.5 is een innovatieve crosshelm ontworpen om impact energie zo goed mogelijk te absorberen om mogelijk hersenletsel te voorkomen. Leatt heeft van verschillende technieken gebruik gemaakt waardoor zowel interne als externe eigenschappen mee helpen aan het verhogen van de bescherming. Zo ben jij verzekerd van veiligheid op de baan. Meer info onderaan de pagina.

Materiaalgebruik en technieken Leatt Crosshelmen GPX 5.5

De Leatt Crosshelm GPX 5.5 is gefabriceerd uit een composiet schaal welke in drie maten verkrijgbaar is. Leatt heeft deze schaal proberen te beperken door de buitenschaalvolume te verkleinen. Dit resulteert in het verminderen van de rotatieversnelling welke werkt op het hoofd en de hersenen. Daarnaast bestaat de binnenste schaal uit meerdere dichtheden. Het idee hierachter is dat verschillende types impact (grofweg: hard, zacht en gemiddeld) ook ieder een ander type dichtheid nodig hebben. Daarom zullen meerdere dichtheden altijd voor betere bescherming voor meerde types impact zorgen.

Het knapste stukje techniek van de GPX 5.5 is de 360O Turbine technologie. Deze turbinetjes werken als het ware als kleine dempertjes en kunnen vrij rond bewegen om hun as. Daarnaast kunnen ze ook platgedrukt worden. De turbines maken gebruik van een 3D gegoten Armourgel. Dit is een energie absorberend materiaal welke zacht en flexibel is. De 360O Turbine technologie is ontworpen om de rotatieversnelling en de impactenergie op het hoofd en hersenen drastisch te verminderen.

Leatt Crosshelmen GPX 5.5 zijn al te verkrijgen voor €429.

Maattabel Leatt Crosshelmen GPX 5.5

Leatt Crosshelmen GPX 5.5 zijn verkrijgbaar in de maten XS oplopend tot XXL. Het is zeer belangrijk de juiste maat helm te kiezen. In het onderstaand tabel vind je alle maten met de juiste hoofdomtrek erachter. Zo kies je altijd de juiste maat om zo van maximale veiligheid voorzien te zijn en hoofdletsel te kunnen voorkomen.

Maat

Cm

XS

53-54

S

55-56

M

57-58

L

59-60

XL

61-62

XXL

63-64

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Leatt GPX 5.5 modellen.

Leatt Crosshelmen GPX 5.5 kopen

Heb je nog vragen omtrent Leatt Crosshelmen GPX 5.5? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor je!

Houd ons in de gaten