Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Shift 3LUE Label Crosshandschoenen

Zoek jij Shift Crosshandschoenen Blue Label 2.0 Air? Dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! De Shift Blue Label 2.0 Air motorcrosshandschoenen zijn de beste handschoenen van Shift en misschien wel op de markt. Gebruik makend van de beste materialen beschikbaar heeft Shift crosshandschoenen ontwikkeld de niet alleen comfortabel en duurzaam zijn maar ook zeer uniek! Shift heeft deze motocrosshandschoenen ontworpen voor optimale prestatie. Meer info over Shift Blue Label 2.0 Air crosshandschoenen onderaan de pagina.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Shift Crosshandschoenen Blue Label 2.0 Air zijn misschien wel de meest comfortabele crosshands..
€ 35,00

De Blue Label 2.0 Air crosshandschoenen van Shift zijn een stukje innovatie waarmee Shift zichzelf van de concurrentie weet te onderscheiden. Deze motorcrosshandschoenen zijn gemaakt van de beste materialen. Stretch nylon voor sterkte, lichtgewicht, comfort en Clarino voor grip en bescherming. Daarnaast zijn de 2.0 Air Blue Label motocrosshandschoenen voorzien van een uniek design met lang manchet. Dit zorgt ervoor dat jij nog minder hinder van de crosshandschoenen zult ondervinden! De Shift Crosshandschoenen Blue Label 2.0 Air zijn werkelijk waar een genot voor jouw handen!

Jij hebt al Shift Blue Label Crosshandschoenen voor slechts €45!

Maten Shift 3LUE Label 2.0 Air crosshandschoenen

Shift Blue Label 2.0 Air crosshandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S oplopend tot XXL. Blijkt het nu toch dat je de verkeerde maat besteld hebt wees niet getreurd, je kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Shift crosshandschoenen op voorraad!

Shift 3LUE Label 2.0 Air crosshandschoenen kopen

Heb je nog vragen omtrent Shift Blue Label 2.0 Air crosshandschoenen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten