Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Leatt Crossbroek

Leatt
Ben jij op zoek naar een Leatt crossbroek, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Leatt heeft voor een beginnende rijder en een gevorderde rijder de perfecte keuze aan crossbroeken. Zo is de GPX 4.5 een uitstekende broek voor de hobby-matige rijders die iets sterks, maar toch comfortabel zoekt. De GPX 5.5 daarentegen is geheel ontwikkeld op basis van prestaties. Deze crossbroek bevat daarom nog meer comfort in combinatie met meerdere hoogwaardige constructies en materiaalkeuzes. Meer info onderaan de pagina.

De Leatt Crossbroek GPX 4.5 bestaat uit ongekende kwaliteit. Zo is het zitgedeelte gemaakt van een 1200 Dernier stof wat ervoor zorgt dat de broek extreem sterk is. Daarnaast is de knieconstructie gefabriceerd uit Amara om duurzaam maar toch flexibel te zijn. Hoewel de broek van hoge kwaliteit is, bevat de broek toch hoge mobiliteit dankzij het gebruik van ripstop stretch. Dit materiaal zorgt ervoor dat jij nooit enige hinder zult ondervinden tijdens het rijden. Om ook nog voor enige verkoeling te zorgen heeft Leatt X-Flow mesh toegepast. Hierdoor kan warmte ontsnappen en verse lucht binnendringen.

De Leatt Crossbroek GPX 5.5 is ontwikkeld uit de beste materialen en technieken waar Leatt over beschikt. Zo is de broek extreem licht dankzij de Ripstop stretch stof. Dit materiaal is niet alleen licht, maar ook nog eens duurzaam en zeer flexibel. Zo kun jij genieten van kwaliteit zonder dat comfort ten goede gaat. Daarnaast is de GPX 5.5 crossbroek uitgerust met I.K.S. (intern kniebrace systeem) uitgerust. Dit maakt de broek compatibel met de Leatt kniebrace, of een ander soort kniebrace, en voorkomt slijtage. Tevens bevat de knieconstructie vierpunts ventilatie voor voldoende verse lucht. Een 1200 Dernier zitvlak zorgt ervoor dat de broek van de hoogst haalbare kwaliteit voorzien is in combinatie met NanoGrip wat ervoor zorgt dat jij ten alle tijden grip hebt op het zadel. Merk zelf hoe comfort in combinatie met bescherming en kwaliteit aanvoelt!

Je hebt al een Leatt Crossbroek voor slechts €129,95!

Maten Leatt Crossbroek

Leatt crossbroeken zijn verkrijgbaar in de shirtmaten 28 t/m 38. Blijkt het nu toch dat je de verkeerde maat besteld hebt wees niet getreurd, je kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Leatt crossbroeken op voorraad!

Leatt Crossbroek kopen

Heb je nog vragen omtrent Leatt crossbroeken? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten