Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Oakley XS O-frame Crossbril

Oakley is wellicht de grootste brillenfabrikant op het gebied van ...items/crossbrillen">motocrossbrillen. De Oakley XS O-Frame is de jeugd variant van de O-Frame en is een zeer minimalistische crossbril, maar misschien wel de beste crossbril verkrijgbaar voor zijn prijs. Deze crossbril beschikt over hoge comfort en perfect zicht. De XS O-Frame is een goedkope crossbril met de welbekende kwaliteit van Oakley. Laat dat nou net zijn wat deze crossbril zeer geliefd maakt bij vele jeugd rijders. Meer info onderaan de pagina.Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Merk
19
Categorie
11
2
6
Geslacht
88
87
Kleur
91
97
101
93
Sorteren op:

De XS O-Frame van Oakley is de simpele kinder motorcrossbril die je al het gemak en bescherming d..
€ 29,00
De XS O-Frame van Oakley is de simpele kinder motorcrossbril die je al het gemak en bescherming d..
€ 29,00
De XS O-Frame van Oakley is de simpele kinder motorcrossbril die je al het gemak en bescherming d..
€ 39,00
Niet sinds de begindagen van de sport Motocross heeft een brilontwerp zo veel innovatie met zich ..
€ 15,00
De Oakley MX Brillentas is perfect voor het beschermen van ofwel de crossbrillen van de hele fami..
€ 45,00 € 40,50

Voordelen van de Oakley XS O-Frame:

Comfort

De Oakley XS O-Frame beschikt misschien wel over het hoogst haalbare comfort binnen jeugd crossbrillen onder de €50. Het minimalistische design van de XS O-Frame in combinatie met het drie laags gezichtsschuim is precies wat deze crossbril geliefd maakt onder de jeugdige crossers.

Tear-off

Voor de XS O-Frame zijn tear-off’s beschikbaar, voor perfect zicht tijdens natte, modderige omstandigheden. De tear-off’s laten jouw probleemloos rijden, wanneer dan ook! Tear-Offs zijn zowel van Oakley als van RnR verkrijgbaar.

Oakley XS O-Frame Kopen

Heb je nog vragen omtrent de Oakley XS O-Frame? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

 

Houd ons in de gaten