Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

100% Strata Mud Crossbril

Zoek jij een nieuwe 100% Strata Mud crossbril, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! De Strata Mud is een instapmodel crossbril voorzien van een Roll-Off systeem. Dit is de perfecte keuze voor de beginnende rijders of rijders met een kleiner budget welke ook graag perfect zicht willen tijdens slechtere weersomstandigheden. De 100% Strata Mud crossbril is wellicht een van de betere roll-off crossbrillen in zijn prijsklasse. Meer info onderaan de pagina.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De 100% Strata Mud Roll-off Crossbril komt standaard met een 100% Speedlab Vision System welke pr..
€ 69,95 € 55,95
De 100% Strata Mud Roll-off Crossbril komt standaard met een 100% Speedlab Vision System welke pr..
€ 69,95 € 55,95
De 100% Strata Mud Roll-off Crossbril komt standaard met een 100% Speedlab Vision System welke pr..
€ 69,95

De 100% Strata Mud Crossbril bevat dezelfde eigenschappen als de normale 100% Strata Crossbril maar is ontwikkeld voor natte en modderige omstandigheden. Zo beschik jij over een goedkope maar degelijke crossbril die jou van perfect zicht voorziet in welke omstandigheden dan ook! Dit allemaal tegen een zeer lage prijs.

Je hebt al een 100% Strata Mud Crossbril voor slechts €64,95!
 

Accessoires

Er zijn verschillende 100% Accessoires te verkrijgen. Zo zijn er verschillende Mirror, Clear en Dual Vented lenzen te verkrijgen:

  • Rood Mirror
  • Blauw Mirror
  • Groen Mirror
  • Clear
  • Smoke
  • Vented Dual Rood
  • Vented Dual Goud

Daarnaast zijn er verschillende brillentassen, rolletjes, tear-off’s en mud-flaps voor deze bril te verkrijgen. Deze vind je ook terug bij de 100% accessoires.
 

100% Strata Mud Crossbrillen kopen

Heb je nog vragen omtrent 100% Strata Mud crossbrillen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten