info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Sloten en Kettingen

Sloten en Kettingen
We lezen het regelmatig op Facebook en in de kranten. Weer een Crossmotor gestolen! Motocross is een fantastische hobby maar ook zeer kostbaar. Een crossmotor is je alles en is een kostbaar bezit. De meesten stoppen er al hun spaargeld in en als deze vervolgens gestolen word betekent dit vaak het einde van hun geliefde hobby. De ergste nachtmerrie voor iedere crosser!

Profiteer nu van de in samenwerking tussen de KNMV, ABUS en MX-Deals en krijg 15% korting op alle ABUS producten!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Motocross is een geweldige hobby maar ook zeer kostbaar. Een crossmotor koop je niet zomaar, dat ..
€ 99,99 € 75,00
Motocross is een geweldige hobby maar ook zeer kostbaar. Een crossmotor koop je niet zomaar, dat ..
€ 99,99 € 75,00
De Booster Anti Aanrij Kabel voorkomt dat u vergeet uw slot te demonteren. ..
€ 6,95

Zorg dat je kunt blijven genieten van het crossen en investeer in een van de ABUS Sloten en grondanker. Alle ABUS Sloten en kettingen zijn voorzien van het ART-4 Keurmerk en voldoen aan de hoogste eisen. De ABUS sloten worden tevens door de KNMV geadviseerd en is er een ART-4 goedgekeurd slot vereisd bij het gebruik van hun KNMV MX-Polis.

Heb je nog vragen over specifieke ABUS Sloten en dergelijke? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

 

Houd ons in de gaten

Ruim 63 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!