Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Sloten en Kettingen

Sloten en Kettingen
We lezen het regelmatig op Facebook en in de kranten. Weer een Crossmotor gestolen! Motocross is een fantastische hobby maar ook zeer kostbaar. Een crossmotor is je alles en is een kostbaar bezit. De meesten stoppen er al hun spaargeld in en als deze vervolgens gestolen word betekent dit vaak het einde van hun geliefde hobby. De ergste nachtmerrie voor iedere crosser!

Profiteer nu van de in samenwerking tussen de KNMV, ABUS en MX-Deals en krijg 15% korting op alle ABUS producten!
Er zijn geen producten in deze categorie.

Zorg dat je kunt blijven genieten van het crossen en investeer in een van de ABUS Sloten en grondanker. Alle ABUS Sloten en kettingen zijn voorzien van het ART-4 Keurmerk en voldoen aan de hoogste eisen. De ABUS sloten worden tevens door de KNMV geadviseerd en is er een ART-4 goedgekeurd slot vereisd bij het gebruik van hun KNMV MX-Polis.

Heb je nog vragen over specifieke ABUS Sloten en dergelijke? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

 

Houd ons in de gaten