info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Doe nu je team/rijder aanvraag bij MX Deals!

Doe nu je team/rijder aanvraag bij MX Deals!
Het is weer zover, seizoen 2018 is in aantocht! De tijd om alles te regelen en klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een complete uitrusting met je eigen unieke crossshirt? Zijn jullie een team of bestaan jullie uit een groep vrienden welke graag dezelfde uitstraling willen? En willen jullie zoveel mogelijk uit jullie budget halen? Dan bieden wij nu de geweldige optie aan om een team/rijder aanvraag (compleet oplossing, totaalpakket) te doen! Vraag vrijblijvend een offerte aan en ben er zeker van dat wij van MX Deals jou of jullie een scherpe en complete aanbieding doet.
 
Zoals bij de meeste al wel bekend is hebben wij het grootste assortiment crosskleding, crosslaarzen, crosshelmen en nog veel meer van Nederland! Bij ons is het mogelijk te kiezen tussen alle grote merken zoals Fox, Shift, Alpinestars, Troy Lee Designs, Seven en nog veel meer!
 
Wat is er allemaal mogelijk binnen een team/rijder aanvraag? Custom cross shirts, crossbroeken, custom stickersets, plastic, custom milieumatten, custom casual kleding, crosshelmen, crosshandschoenen, crossbrillen, bescherming en nog veel meer! Kortom wij kleden jullie van top tot teen aan! Mocht je MX-Deals ergens op de kleding weergeven zullen wij altijd een extraatje doen.
 
Tevens zijn wij de laatste tijd hard aan het werk om social media te laten groeien en bij te houden. Zo kunnen wij ook social media reclame aanbieden binnen een team/rijder aanvraag zodat jullie of jij extra in de spotlight staan!
 
Ben jij geïnteresseerd, aarzel niet om contact op te nemen via onze chat rechts onderin, ons te mailen naar info@mx-deals.nl of te bellen naar +31 (0) 85 401 29 15. Wij zullen altijd een scherpe prijs maken door gepaste aanbieding te doen afhankelijk van de totale afname.
 

Houd ons in de gaten

Ruim 63 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!