Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Nieuwe 2019 Alpinestars Tech 10 Crosslaarzen – Wat is er nieuw?

Nieuwe 2019 Alpinestars Tech 10 Crosslaarzen – Wat is er nieuw?

Heb jij de nieuwe Alpinestars Tech 10 crosslaarzen al gezien? Alpinestars heeft deze voor het 2019 seizoen compleet vernieuwd en wij zijn de eerste die hier een kijkje naar gaan nemen! Daar waar we bij de oude variant al enthousiast waren zijn we bij dit nieuwe model nog enthousiaster.

Alpinestars heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan de nieuwe Tech 10 crosslaarzen werd ons tijdens de product presentatie in Maart verteld. Zo zijn de nieuwe Tech 10 motocrosslaarzen veiliger, lichter, sterker en comfortabeler! Op alle vlakken heeft Alpinestars volgens zeggen winst weten te boeken.

Alpinestars heeft deze gave motorcrosslaarzen uitgebracht in 5 verschillende kleur combinaties. Zo moet jij altijd in staat zijn om de Tech 10 crosslaarzen van Alpinestars met jouw crosspak te kunnen combineren. Zie hier alle kleur combinaties:

 

Alpinestars heeft naar jullie, de klant, geluisterd en heeft daarom de Tech 10 crosslaarzen volledig vernieuwd. Het herontwerpen van de Tech 10 laarzen draaide hoofdzakelijk om het verbeteren van 3 punten:

 1. Tech 10 Crosslaarzen: hogere functionaliteit, prestaties en veiligheid

Het doel van Alpinestars was om de functionaliteit, prestaties en veiligheid van de motocrosslaarzen te verbeteren, terwijl de hoge comfort behouden blijft. Eerlijk is eerlijk, dankzij een aantal belangrijke upgrades toe te voegen heeft Alpinestars dit weten te verwezenlijken. De volgende upgrades zijn toegepast: Frontal Flexion Control Frame, de assymmetrische Dual-pivot Arms, gepatenteerde Dynamic Heel Compression Protection Shock Absorber en een slankere, meer gestroomlijnde, buitenzool. Onderaan de pagina zullen we nog enkele upgrades toelichten.

 1. Tech 10 Crosslaarzen: minder gewicht

Alpinestars heeft het gewicht drastisch weten te verlagen en dat merk je! Zo is het nieuwe 2019 model Tech 10 motorcrosslaarzen maar liefst 400 tot 500 gram lichter dan het oude model. Dit heeft Alpinestars weten te realiseren door de gespen van een lichter, maar duurzamer materiaal te maken, de binnenschoen te vernieuwen en de zool aan te passen. Een win win situatie als je het ons vraagt!

 1. Tech 10 Crosslaarzen: minder materiaalvolume

Dankzij het totaal nieuwe ontwerp heeft Alpinestars ook het materiaalvolume weten te verminderen. Zo is het nieuwe model niet alleen slanker, maar ook meer gestroomlijnd dan voorheen. Tevens resulteerde het verminderen van materiaalvolume ook erin dat het gewicht omlaag is gegaan.
 

Het nieuwe model Tech 10 crosslaarzen 2019 beschikt over vele nieuwe en oude beschermende functies. Nu zien wij jullie denken; wat zijn dit allemaal voor moeilijke termen. Daarom lichten wij de 4 belangrijkste beschermende kenmerken toe en kun je ze door middel van het plaatje linken:

 1. Rear Blade System

  "Rear Blade System" is de scharnier aan de achterzijde van de motorcrosslaars. Deze is ontworpen om overstrekking naar achteren te voorkomen en klappen op te vangen.
   
 2. Ankle Control System

  "Ankle Control System" zijn de nieuwe scharnieren aan de zijkant van de laars. Deze asymmetrische scharnieren zitten zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de enkel en laten de enkel op een natuurlijke wijze bewegen. Het “Ankle Control System” werkt naadloos samen met het enkelbrace systeem van de binnenschoen.
   
 3. Frontal Flex Control System

  "Frontal Flex Control System" zijn de nieuwe stabilisators aan de voorkant van de laars. Vele crossers vragen deze dagen naar een laars welke niet te ver naar naar voren kan buigen. Daarom heeft Alpinestars dit systeem ontwerpen welke ervoor zorgt dat de laars wel zijn mobiliteit blijft behouden, maar jij niet jou enkel kunt overbuigen naar voren.
   
 4. Dynamic Heel Compression Protector

  "DHCP" is de nieuwe innoverende technologie bij de hiel. Alpinestars heeft bij de hiel materiaal weg gehaald om daar vervolgens een polyfoam in te plaatsen welke hoge impact energieën kan absorberen. Je kunt dit min of meer vergelijken met een Nike AirMax waar ook de hiel van extra demping is voorzien. Op deze manier is jouw hiel van klappen beschermd.
   

Beschik jij al over Tech 10 Crosslaarzen Alpinestars, maak je dan absoluut geen zorgen, met het nieuwe 2019 model ga je er zeker op vooruit. Ben jij dus op zoek naar een echte premium laars welke zowel hoge beschermende als comfortabele eigenschappen bevat, ga dan absoluut voor het nieuwe 2019 model Alpinestars Tech 10 Crosslaarzen!
 

Bekijk alle nieuwe 2019 Alpinestars Motocrosslaarzen Tech 10 op: https://mx-deals.nl/alpinestars-tech-10-crosslaarzen
 

Heb je nog vragen over het nieuwe 2019 model Alpinestars Tech 10 Motorcrosslaarzen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder!

Houd ons in de gaten