Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Risk Racing - Lock N Load

Risk Racing - Lock N Load
Risk Racing - Lock N Load Risk Racing - Lock N Load
Prijs: € 209,00
Merk: Risk Racing
Productcode: 7599
Beschikbaarheid: 1 - 3 Werkdagen
Aantal:  


betrouwbaar

Vragen?

Risk Racing - Lock N Load

De Risk Racing Lock-N-Load houdt jou motor stevig op zijn plek in uw vrachtwagen, bus of aanhangwagen zonder het gebruik van spanbanden, vloerankers of wielblokken. Het haalt een enorme hoeveelheid druk van de voorvork keringen af tijdens het vervoer. Tevens bespaard het kostbare ruimte waardoor het vervoer van meerdere motoren of kleding gemakkelijker wordt. Daarnaast is de Risk Racing Lock-N-Load snel te verwijderen van de vloer van uw aanhanger of bus door de 4 duimschroeven los te draaien, waardoor alleen de lage profielen montageplaten achter blijven op de vloer.
Om de Lock-N-Load te bedienen, draait u de knoppen in slot positie en rolt simpelweg uw motor in uw vrachtwagen, bus of aanhanger totdat de voetpedalen de open kaken van de Lock-N-Load raken. Stap dan op de bovenste kaken en ze zullen automatisch vergrendelen. Om uw motorfiets weer los te maken, draait u gewoon de knoppen in de open positie en stapt wederom op de bovenste kaken. Dit zal er automatisch voor zorgen dat de kaken los en vrij raken van uw motorfiets. Voor extra veiligheid, plaatst u de bijgevoegde borgpennen voorafgaand aan het vervoer.

Kenmerken Risk Racing Lock-N-Load:

  • Beschermt je voorvork keringen.
  • Geen spanbanden meer nodig
  • laad meer fiets en spullen in uw vrachtwagen, bus of aanhangwagen
  • Snel te demonteren van uw vloer
Houd ons in de gaten