Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Fox 180 Kinder Crossbroek

Zoek jij een Fox 180 Kinder Crossbroek? Dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! De Fox Motocrossbroek 180 Kinderen is dankzij zijn lage prijs de keuze voor vele beginnende jeugd rijders en rijders met een kleiner budget. Dat neemt niet weg dat dit een zeer goede broek is. Deze crossbroek voor kinderen beschikt over de nodige duurzaamheid die verwacht wordt bij een motocrossbroek. De Fox 180 Jeugd Crossbroek bevat alles wat jij nodig hebt! Meer info over de 180 Kinder Crossbroeken van Fox vind je onderaan de pagina.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Met de komst van de Fox 180 Mini Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ook b..
€ 65,00
Met de komst van de Fox 180 Mini Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ook b..
€ 65,00
Met de komst van de Fox 180 Kinder Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ook..
€ 100,00
Met de komst van de Fox 180 Kinder Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ook..
€ 100,00
Met de komst van de Fox 180 Kinder Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ook..
€ 100,00
Met de komst van de Fox 180 Kinder Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken ..
€ 100,00
Met de komst van de Fox 180 Mini Crossbroek heeft Fox een van zijn bekendste motorcrossbroeken oo..
€ 65,00

De Fox Crossbroeken 180 voor kinderen zijn de goedkoopste kinder crossbroeken verkrijgbaar van Fox. Deze jeugd motorcrossbroek is daarentegen van goede kwaliteit en beschikt over een fijne pasvorm ondanks zijn lage prijs. De fijne pasvorm is vooral te danken aan de RAP-constructie. Dit houdt in dat de motocrossbroek gevormd is naar de rijhouding. Daarnaast zorgen de stretchpanelen voor een flexibele broek die met de rijder mee beweegt. Gebruikmakend van 600D Polyester zorgt ervoor dat deze broek niet alleen fijn zit maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. De Crossbroek 180 Jeugd van Fox komt in de gaafste designs zodat je met een kleiner budget ook in stijl achter het hek kunt verschijnen!

Tevens is er nog de Fox Mini Crossbroek 180. Deze is speciaal ontwikkeld voor de nog kleinere jeugd rijders, oftewel voor de Peewee rijders!

Zoek jij een meer high-end kinder crossbroek? Neem dan eens een kijkje tussen de Fox 360 Kinder Crossbroeken!

Je hebt al een Fox 180 Kinder Crossbroek voor slechts €100 en een Fox 180 Peewee crossbroek voor slechts €65!

Maten Fox Motorcrossbroek 180 Kinderen

Fox Jeugd Crossbroeken 180 zijn verkrijgbaar in de broekmaten K4 t/m K5 en 22 t/m 28. Blijkt het nu toch dat je de verkeerde maat besteld hebt wees niet getreurd, je kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Om de juiste maat vast te stellen voor jouw kinder crossbroek kun je onze universele crosskleding maattabel gebruiken. Deze kun je bekijken door hier te klikken.

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Fox Kinder Motocrossbroeken 180 op voorraad!

Fox Kinder Crossbroek 180 kopen

Heb je nog vragen omtrent Fox Crossbroeken 180 - Jeugd? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten