Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

2Oakley Crowbar Crossbril

Oakley is wellicht de grootste brillenfabrikant op het gebied van motocrossbrillen. Met de Oakley Crowbar heeft Oakley destijds de grenzen van crossbrillen verlegd. Deze crossbril was zo speciaal dat vandaag de dag deze bril niet te missen is uit de collectie crossbrillen. Vele toppers zoals Jeffrey Herlings, Ryan Dungey en Ryan Villopoto reden al met deze crossbril vanwege de fantastische eigenschappen! Herlings rijdt tijdens de modderigste omstandigheden nog steeds met deze bril! Meer info onderaan de pagina.


Meer
Subcategorieën
Filters
Prijs
Merk
19
Categorie
11
2
6
Geslacht
87
Kleur
91
97
95
92
96
Sorteren op:

De Oakley Crowbar crossbril staat al jarenlang bovenaan de lijst van beste crossbrillen. Dez..
€ 99,00
De Oakley Crowbar crossbril staat al jarenlang bovenaan de lijst van beste crossbrillen. Dez..
€ 99,00
De Oakley Crowbar crossbril staat al jarenlang bovenaan de lijst van beste crossbrillen. Dez..
€ 69,00
De Oakley Crowbar crossbril staat al jarenlang bovenaan de lijst van beste crossbrillen. Deze Cro..
€ 69,00
De Oakley Crowbar crossbril staat al jarenlang bovenaan de lijst van beste crossbrillen. Deze Cro..
€ 79,00
Niet sinds de begindagen van de sport Motocross heeft een brilontwerp zo veel innovatie met zich ..
€ 15,00
De Oakley MX Brillentas is perfect voor het beschermen van ofwel de crossbrillen van de hele fami..
€ 45,00 € 40,50

Voordelen van de Oakley Crowbar:

Comfort

Het lichtgewicht en flexibele O-Matter frame zorgt voor een perfecte comfort met een erg groot gezichtsveld. Het drielaags gezichtsschuim bevordert het comfort en zorgt ervoor dat zweet gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Bescherming

De lens is gemaakt van optisch zuiver Lexan. Deze materiaalsoort is niet alleen zeer sterk maar zorgt ook voor geweldige optische eigenschappen, zodat jij niet eens merkt dat er een lens voor je ogen zit! De afneembare neusbeschermer beschermt jou tegen stenen die net onder de bril door komen!

Lenzen

Er zijn verschillende lenzen voor de Oakley Crowbar beschikbaar waaronder normale lenzen, dual lenzen die aanslaan voorkomen en Iridium lenzen die schittering verminderen.

Roll-off / Tear-off

Voor de Crowbar is tevens een Roll-Off kit verkrijgbaar. Er zijn ook tear-off’s beschikbaar, voor perfect zicht tijdens natte, modderige omstandigheden. De roll-off en tear-off’s laten jouw probleemloos rijden, wanneer dan ook! Roll-Off kits, rolletjes en Tear-Offs zijn zowel van Oakley als van RnR verkrijgbaar.

Oakley Crowbar Kopen

Heb je nog vragen omtrent de Oakley Crowbar? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten