Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Oakley Crossbril O-frame Matte Carbon Fiber Roll-Off - Clear Lens

Oakley Crossbril O-frame Matte Carbon Fiber Roll-Off - Clear Lens
Prijs: € 79,00
Merk: Oakley
Productcode: 18840
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Aantal:  


betrouwbaar

Vragen?

Oakley Crossbril O-frame Matte Carbon Fiber Roll-Off - Clear Lens

De O-Frame van Oakley is de simpele motorcrossbril die je al het gemak en bescherming doet laten vergeten. Wanneer je staat te wachten om te starten en je de adrenaline door je lichaam voelt gieren, denk je waarschijnlijk niet aan de krasbestendige Lexan lens welke je een breed en open zicht geeft op de baan. Of het drielaags gezichtsschuim dat je zweet transporteert. Dat is nou juist de Oakley O-Frame, simpel in design maar rijk in comfort. De motocrossbril die al jarenlang hoog aangeschreven staat tussen andere crossbrillen.

Er is een ding dat niet mag worden vergeten over de Oakley O-Frame: de rijder met de meeste overwinningen in de geschiedenis heeft de Oakley O-Frame crossbril gedragen in elke strijd tegen de titel. Ricky Carmichael heeft zijn reputatie niet verdiend door toe te leggen op zijn prestaties, daarom is de O-Frame de perfecte keuze.

Kenmerken Oakley Crossbril O-Frame:

 • Flexibiliteit, ook bij extreme kou via urethaan frame constructie
 • Reduceert fel licht en afgestemd lichtdoorlatendheid van Iridium lens coating (optioneel)
 • Comfortabele en veilige pasvorm dankzij brede, verstelbare elastische band
 • Minimale reflecties via de binnenkant
 • Het comfort van een 2-pin bevestiging voor tear-offs
 • Comfort en pasvorm van drielaags gezichtsschuim
 • Krasbestendig en optische helderheid van Lexan lens materiaal
 • Veilige en stabiele pasvorm door siliconen voering aan de binnenkant van de band
 • Voldoet aan ANSI Z87.1 eisen voor hoge snelheidsinvloeden
 • Voldoet aan de EN 1938 eisen voor crossbrillen

Iridium lens
Pas de Oakley MX bril aan zoals jij hem zelf wilt. De lens is gemaakt van een optisch zuivere Lexan ® om voor bescherming te zorgen in combinatie met een 100% UV-filter. Deze lens heeft een anti-condens functie en een iridium ®-lens coating ontworpen om schittering te verminderen en contrast en evenwicht aan te bieden.

Black:

 • Licht Transmissie: 25%
 • Licht omstandigheden: Helder licht
 • Contrast: Verhogend
 • Basislens kleur: Grijs

*Belangrijke opmerking: Wees voorzichtig bij het installeren / verwijderen lenzen. Bekraste lenzen kunnen niet worden geretourneerd en vallen niet onder de garantie van ons beleid.

High Definition Optics
High Definition Optics® (HDO®) is een verzameling gepatenteerde technologieën waarmee Oakley-brillen kunnen produceren die aan de testnormen voldoen van het American National Standards Institute voor optische helderheid, visuele betrouwbaarheid en impactweerstand.

Roll-Off / Tear-Off
Natuurlijk is zicht tijdens slechtere weersomstandigheden ook zeer belangrijk. Zo zijn er Roll-Off kits en Tear-Offs verkrijgbaar om ook in slechte weersomstandigheden optimaal te presteren. Roll-Off kits en Tear-Offs zijn er zowel van Oakley als RnR. Deze zijn te vinden onder de Oakley accessoires.

Houd ons in de gaten