Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Oakley Crossbril Front Line MX TLD RYO - Prizm Torch Lens

Oakley Crossbril Front Line MX TLD RYO - Prizm Torch Lens
Prijs: € 209,00
Merk: Oakley
Productcode: 20338
Beschikbaarheid: 1 - 3 Werkdagen
Aantal:  


betrouwbaar

Vragen?

Oakley Crossbril Front Line MX TLD RYO - Prizm Torch Lens

De Oakley Front Line MX is het nieuwste model van Oakley uit de serie crossbrillen. Deze nieuwe MX bril is de opvolger van de Airbrake en heeft een nog breder gezichtsveld dankzij het frameloos design. De motocrossbril is zo ontworpen dat hij perfect in verschillende helmen past. De nieuwe Front Line MX heeft een aantal voordelen ten opzichte van de Airbrake. Het neusje is daar een perfect voorbeeld van omdat deze bescherming geeft voor bijvoorbeeld stenen. De Oakley RidgeLock technologie maakt het gemakkelijk een lens te verwisselen, terwijl de motorcrossbril nog steeds zand en water buiten houdt! De Prizm lens zorgt ervoor dat kleuren nog beter gefilterd worden zodat jij bij iedere omstandigheden volledig zicht hebt. Denk daarbij aan de overgang van schaduw naar zon, of verschillende ondergronden, de Prizm lens helpt hier onderscheid in te maken.

Kenmerken Oakley Front Line MX Crossbril:

 • Flexibiliteit en duurzaamheid
  De polymeren in het thermoplastische urethaan crossbrillen chassis zijn geproduceerd voor hoge duurzaamheid en extreem veel flexibiliteit. Dit resulteert in extra bescherming tijdens impact, maar zorgt tegelijkertijd ervoor dat bescherming tegen UV behouden blijft, aanslaan voorkomen wordt en dat de mx bril nauwkeurig op het gezicht aansluit.
 • Bescherming
  De nieuwe Front Line MX komt met een beschermend neusje om zo stenen te kunnen afweren. Dit neusje is tevens los te halen. Daarnaast is de lens gemaakt van spuit gegoten Plutonite. Dat is het meest optisch zuivere lens materiaal ooit gebruikt voor crossbrillen. Oakley Plutonite is hetzelfde ultra-taai materiaal wat de ogen van soldaten beschermt. Het is dus letterlijk een schild voor je ogen. Vergeleken met de dunne, flexibele lenzen in andere motocrossbrillen, maakt de Front Line crossbril van Oakley je onoverwinnelijk.
 • RidgeLock Technologie
  Ontworpen met Oakley's Ridgelock Technologie is het wisselen van lenzen snel en gemakkelijk. Daarnaast blijft de bril perfect afgedicht om zo vuil en water buiten te kunnen houden. Met het gemak van snel een lens wisselen maakt het niet meer uit of je nu overdag of ’s avonds rijdt. De lens en tint is perfect aan te passen aan het zicht en elke omgeving.
 • Helderheid
  Gewone motorcrossbril lenzen worden gestempeld uit vlakke platen van generiek materiaal, vervolgens gebogen om in het crossbril frame te passen en het resultaat van die kromtrekking is visuele vervorming. Veiligheid en prestatie de vraagt juist nauwkeurig zicht, dus Oakley spuitgiet de lenzen onder extreme druk om een precieze optische geometrie te bereiken. Dat betekent dat je meer detail ziet, en je kunt geloven wat je ogen je vertellen. De Front Line MX bril bevat de ultieme lens als het gaat over helderheid en optische trouw.

   
 • Extra ruimte voor voorgeschreven brillen
  De Oakley Front Line MX crossbril is perfect te combineren met een normale bril welke je draagt tijdens het dagelijks leven. Dit komt omdat Oakley aan de zijkanten rekening heeft gehouden met de bril door uitsparingen toe te voegen. Op deze manier kan het montuur van de bril perfect onder de Front Line motocrossbril gedragen worden!
 • Gezichtsveld
  Een rijder op de baan moet zich bewust zijn van de uitdaging en zijn positie. De Front Line MX bril heeft een nog breder gezichtsveld dankzij zijn frameloos ontwerp. Dat is waarom dit slanke ontwerp de grenzen van gezichtsveld verlegt.
 • Comfort
  Met een medium tot grote pasvorm is de bril geschikt voor zowel iedereen. Daarnaast is de crossbril ook zo ontworpen dat hij in vrijwel iedere helm past. Het absorberend schuim vormt zich naar het gezicht, zodat comfort vanzelfsprekend is
 • Prizm MX Lens:
  Gemaakt voor meer dan alleen het spotten van obstakels! De Prizm ™ MX
  lenzen helpen je bij de kleinste subtielste overgangen bij zanderige omstandigheden. Zo helpt deze je naar optimale controle bij al die split-second beslissingen. Je rijdt met meer zelfvertrouwen omdat de precieze kleur filtering helpt bij het kiezen van de juiste lijnen en het zien van verschillen in zand textuur voor optimale tractie. Daarnaast heb je beter zicht in sporen waar schaduw overheerst. De Prizm ™ MX lenzen zijn ontworpen om te presteren onder een breed scala van lichtomstandigheden. Neemt de baan je mee van zonlicht naar schaduw, dan heb je alle prestatievoordelen met deze Prizm lens.

 

 • Helpt je bij het zien van subtiele overgangen in zanderige omstandigheden door het scheiden van tinten
 • Verbetert de gezichtsscherpte en detail voor het maken van split-second beslissingen met meer vertrouwen
 • Presteert in een breed scala van lichtomstandigheden en bij het in en uit rijden van boomdekking
 • Anti-fog behandeld zodat de bril niet aanslaat
 • High-impact bestendig

High Definition Optics
High Definition Optics® (HDO®) is een verzameling gepatenteerde technologieën waarmee Oakley-brillen kunnen produceren die aan de testnormen voldoen van het American National Standards Institute voor optische helderheid, visuele betrouwbaarheid en impactweerstand.

Oakley Front Line MX accessoires
Er zijn verschillende Oakley Front Line MX accessoires te verkrijgen. Zo zijn er verschillende Prizm lenzen te verkrijgen:

 • Prizm Jade Iridium
 • Prizm Black Iridium
 • Prizm Sapphire Iridium
 • Prizm Torch Iridium
 • Prizm Bronze

Daarnaast zijn er nog verschillende losse lenzen te koop waaronder:

 • Clear
 • Dual Clear
 • Dark Grey
 • Clear Roll-Off

Roll-Off / Tear-Off
Natuurlijk is zicht tijdens slechtere weersomstandigheden ook zeer belangrijk. Zo zijn er Roll-Off kits en Tear-Offs verkrijgbaar om ook in die omstandigheden optimaal te presteren. Roll-Off rolletjes en Tear-Offs zijn zowel van Oakley als van RnR verkrijgbaar. Deze zijn te vinden onder de Oakley Front Line MX accessoires.

Lens gids

 

Houd ons in de gaten