info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Deft Family

Deft Family
Deft Family, de crosshandschoen voor iedereen! Ook voor de kleinste heeft Deft Family handschoenen ontworpen! De naam Deft betekent “het laten zien van slimheid en vaardigheid”. Laat dat nou ook net zijn waar het bij Deft om gaat. Een handschoen die een rijder voorziet van perfect gevoel en bescherming om optimaal te kunnen presteren. Deft crosshandschoenen zijn voorzien van unieke designs die jou absoluut doen opvallen op de crossbaan. Voorzien van meerdere siliconen grip strips in de handpalm bieden jou als rijder een superieure grip en gevoel met de motor.
De Deft - Jeugd crosshandschoenen is in het EQVLNT model beschikbaar. Ben jij op zoek naar unieke jeugd crosshandschoenen met een perfecte pasvorm, dan zijn de Deft jeugd crosshandschoenen een must!
Deft Family Crosshandschoenen zijn al verkrijgbaar voor een prijs van €28,95!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Ook voor de kleinste heeft Deft Family handschoenen ontworpen! Deft Family staat bekend om zijn s..
€ 28,95
Ook voor de kleinste heeft Deft Family handschoenen ontworpen! Deft Family staat bekend om zijn s..
€ 28,95
Het relatief nieuwe merk komt nu met de nieuwe collectie crosshandschoenen, superieure fit en max..
€ 28,95 € 23,15
Het relatief nieuwe merk komt nu met de nieuwe collectie crosshandschoenen, superieure fit en max..
€ 28,95 € 23,15

Voordelen Deft Family - Jeugd Crosshandschoenen

Deft Family - Jeugd handschoenen zijn ontworpen om maximaal gevoel te hebben. Dankzij het “minimalistisch design” zijn ze daar meer dan alleen in geslaagd en worden daarom wereldwijd door zowel de hobby rijder als de professionele rijder gebruikt.

De EQVLNT bevat innovatieve touchscreen compatibele vingertoppen zodat de handschoenen ook ideaal zijn voor naast de baan. Zo is je handschoen uitdoen om een berichtje te sturen verleden tijd!

Daarnaast bevatten de EQVLNT "Soft Strap" Airprene sluiting oftewel een klittenband sluiting die ervoor zorgt dat de handschoen altijd goed strak om de hand/pols zit en zo ook gedurende het rijden blijft zitten.

De handschoenen van Deft Family zijn licht en stretchend. Zo sluit de handschoen perfect om jouw hand en voorkomt dit het ophopen van stof wat voor blaren kan veroorzaken. Op de handpalm zitten silicone strips. Dit biedt meer grip maar is tevens ook een stukje design.

De EQVLNT handschoenen zijn opgebouwd uit 2 verschillende lagen.

Maten Deft Family - Jeugd Crosshandschoenen

Deft Family - Jeugd Crosshandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten XS oplopend tot XXL. Blijkt het nu toch dat u de verkeerde maat besteld heeft wees niet getreurd, u kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Deft Family - Jeugd Crosshandschoenen op voorraad!

Deft Family Crosshandschoenen kopen

Heeft u nog vragen omtrent Deft Family - Jeugd Crosshandschoenen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij u graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor u!

 

Houd ons in de gaten

Ruim 63 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!