info@mx-deals.nl 085-4012915 Account
Gift card Merken

Leatt

Leatt
Ben jij op zoek naar een Leatt crossbroek - Jeugd, dan ben je bij MX Deals aan het juiste adres! Leatt heeft de perfecte crossbroek voor jeugd rijders die net beginnen met rijden en voor jeugd rijders welke al wat intensiever rijden. Zo is de GPX 2.5 minimalistisch, maar van degelijke kwaliteit terwijl de GPX 3.5 van hogere kwaliteit is met een betere pasvorm. Ervaar zelf de kwaliteit van een Leatt jeugd crossbroek! Meer info onderaan de pagina.
Subcategorieën
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Leatt Crossbroek 2018 GPX 2.5 – Jeugd bevat een voorgevormde pasvorm voor het perfecte comfort..
€ 69,95
De Leatt Crossbroek 2018 GPX 2.5 – Jeugd bevat een voorgevormde pasvorm voor het perfecte comfort..
€ 69,95
De Leatt Crossbroek 2018 GPX 3.5 – Jeugd is speciaal ontworpen voor de jeugd rijders in de sport...
€ 99,95

De Leatt Crossbroek GPX 2.5 - Jeugd is een simpele crossbroek welke van goede kwaliteit is. Om de broek van zowel stretch en duurzaamheid te voorzien heeft Leatt een stretch ripstop materiaal toegevoegd. Daarnaast is het binnenbeen gedeelte voorzien van Amara en is het zitvlakgedeelte gefabriceerd uit een 600 Dernier heavy duty materiaal. Dit allemaal om de duurzaamheid van de crossbroek te verhogen. Natuurlijk draait het niet alleen om duurzaamheid, ook dit heeft Leatt zich gerealiseerd. Daarom heeft Leatt een X-Flow mesh materiaal toegevoegd wat ervoor zorgt dat de warme zweet lucht kan ontsnappen en er koude verse lucht voor in plaats komt!

De Leatt Crossbroek GPX 3.5 - Jeugd is een hoogwaardige crossbroek voor de jeugd rijders! De crossbroek bevat een 1200 Dernier zitvlak gedeelte met een Amara knieconstructie voor extra duurzaamheid. Om naast duurzaam ook flexibel te zijn heeft Leatt een ripstop stretch materiaal toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat jij over meer dan voldoende bewegingsvrijheid beschikt in de crossbroek. X-Flow meshpanelen zorgen ervoor dat de warme zweet lucht afgevoerd wordt en verse koele lucht binnen kan komen. Perfect voor de jeugdige opkomende talenten!

Je hebt al een Leatt Crossbroek - Jeugd voor slechts €69,95!

Maten Leatt Crossbroek - Jeugd

Leatt Crossbroeken - Jeugd zijn verkrijgbaar in de shirtmaten 18 t/m 28. Blijkt het nu toch dat je de verkeerde maat besteld hebt wees niet getreurd, je kunt altijd het product netjes retourneren indien het ongebruikt is!

Ook hebben wij nog verschillende overjarige Leatt Crossbroeken – Jeugd op voorraad!

Leatt Crossbroek - Jeugd kopen

Heb je nog vragen omtrent Leatt Crossbroeken - Jeugd? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

Houd ons in de gaten

Ruim 63 klanten beoordelen ons met een 5.0 op Facebook!