Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

Mega 6D Sale bij MX Deals!

Mega 6D Sale bij MX Deals!

Mega 6D Sale bij MX Deals!

Omdat het de 6e maand is loopt er een grote 6D sale bij MX Deals! Zo zijn de ATR-1 volwassen en kinder crosshelmen zijn zeer scherp afgeprijsd.. Je beschikt al over een van de veiligste crosshelmen op de markt vanaf €335 in plaats van €749,95!

Wil jij jouw kind of jezelf goed beschermen voor een scherpe prijs? Grijp dan nu je kans!
 

Waarom is de 6D ATR-1 zo veilig?

Daar waar andere merken de focus leggen om jouw schedel te beschermen door middel van een harde buitenschaal, legt 6D de focus op het beschermen van jouw hersenen. Dit heeft 6D weten te bereiken door middel van het innovatieve ODS® systeem. Dit systeem laat 2 verschillende schaallagen apart van elkaar bewegen dankzij het gebruik van dempertjes. Deze dempertjes zijn dankzij de zandloper figuur zeer flexibel en kunnen daarom in 6 manieren bewegen. Omhoog en omlaag, voorwaarts en achterwaarts, links en rechts, rollen, kantelen en draaien. Op deze manier wordt bij een val de klap (rotatie energie) opgevangen en afgeremd.

Dankzij het gebruik van deze innovatieve technologie weet 6D rotatie energieën op het hoofd te verminderen welke normaal gesproken doordringen op de hersenen. Het resultaat is een drastische vermindering van hersentrauma’s!
 

6-D-Sale-Homepage-Banner-desktop

6D ATR-1 Sale kopen

Bekijk nu de volledige ATR-1 6D Sale hier: mx-deals.nl/6d-sale of klik op een van de afbeeldingen.

Heb je nog vragen omtrent 6D Crosshelmen ATR-1? Twijfel niet en stuur ons een berichtje in de chat of neem contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om zo een gedetailleerde uitleg te krijgen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 85 401 29 15. Met onze persoonlijke service helpen wij je graag verder en/of zoeken wij graag een oplossing voor jou!

 

Houd ons in de gaten