Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt MX-Deals gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door MX-Deals of haar samenwerkingspartners worden geplaatst. Door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
info@mx-deals.nl 085-4012915 Account

De nieuwe Fox 2020 Collectie uit voorraad leverbaar!

De nieuwe Fox 2020 Collectie uit voorraad leverbaar!

Zoek jij nieuwe Fox crosskleding? Bij ons is NU de nieuwste 2020 Fox te bestellen! Wees er snel bij en sta als een van de eerste met deze gave crosskleding achter het starthek. Scroll verder voor meer info.

 

 

 

 

 

                                      
MX Deals Instagram
MX Deals Facebook
MX Deals Website
<

2020 FOX MX

Klik hier om direct naar de site te gaan!
Voor het 2020 seizoen pakt Fox weer groots uit! Zoals altijd komt Fox weer met nieuwe designs waarmee zij altijd de trend weten te zetten. Zo is in het nieuwe 2020 seizoen fluor weer helemaal terug! Fox heeft dit jaar zeker niet stil gezeten. Zo zijn er verschillende verbeteringen toegevoegd aan de crosskleding, crosshelmen, crossbrillen, crosslaarzen en overige. Het resultaat is nog betere crosskleding voorzien van de gaafste designs!

Met circa 30 crosspakken heeft Fox het ruimste aanbod op dit moment. Neem snel een kijkje en sta als een van de eerste met de 2020 collectie van Fox achter het starthek!

 

Bestel nu!
 

Fox MX20 Crosskleding

Fox MX20 Crosshelmen

Fox V3
Fox V2
Fox V1

Fox MX20 Crosshelmen

Fox Instinct
Fox Comp R